سفارش تبلیغ
صبا ویژن

1 2 >

توهین ایرانسل به قوم ها و لهجه های آنان در تبلیغات تلویزیون!

یکی از سیاست‌های دشمنان مردم ایران در طول صد و پنجاه سال اخیر این بوده که اقوام مختلف را به بهانه‌ها‌ی واهی گوناگون، یا به جان هم بیاندازند و یا مورد تحقیر و توهین قرار دهند. چه بسا جنگ‌های حیدری – نعمتی که در محلات و شهرها راه نیفتاد و چه بسیار جک‌های قومیتی که ساخته نشده و دهن به دهن نچرخید.

به گزارش بولتن نیوز، هرچند این واقعیت تلخ است، اما در هر صورت این واقعیت تلخ وجود دارد که این سیاست‌های مزدورانه تا حدودی جواب داده و بنابر نظر بسیاری از جامعه‌شناسان ایرانی، یکی از دلایل عقب ماندگی تاریخی ایران، وجود همین نزاع‌ها و تحقیرهای قومیتی‌ست. در نتیجه، دلسوزان این مملکت، خصوصاً مسئولان نظام سیاسی کشور بعد از پیروزی انقلاب اسلامی همواره توصیه به ترک این مسائل داشتند.
 
اما متأسفانه هرچند وقت یکبار شاهد این هستیم که جک‌های قومیتی از روش‌های مختلف در جامعه رواج پیدا کرده و با این رواج یافتن، به سیاست‌های دشمنان این مملکت کمک می‌کنند. پیامک‌ها و صفحات اینترنتی مختلف که جای خود، فیلم‌های سینمایی و سریال‌های تلویزیونی هم هر از گاهی به این مسائل دامن می‌زنند.
 
البته فعالان فرهنگی مختلف تذکرات لازم را به مسئولین و تولیدکنندگان چنین برنامه‌هایی می‌دهند، اما گوش پذیرای نقد همیشه وجود ندارد. خصوصاً در رسانه‌ی ملی که با وجود تذکرات مختلف و فتاوای مراجع تقلید و رهبر انقلاب، متناوباً این مسئله را شاهد هستیم. آخرین آنها هم همین تبلیغ اپراتور ایرانسل که برمبنای یکی از جک‌های قومی قبیله‌ای ساخته شده است.
 
همانطور که می‌دانید، در جک‌هایی از این دست، صفت بزرگ‌نمایی به مردم یکی از استان‌ها نسبت داده شده و ده‌ها و صدها جک در این خصوص ساخته شده است. حال، در تبلیغ شرکت ایرانسل، از این موضوع سواستفاده شده است. به این شکل که برای فراگیر و سریع نشان دادن اینترنت این اپراتور (که از قضا بر اساس تجربه‌ی کاربران اینگونه نیست) فردی را نشان می‌دهند که از لحاظ قیافه شبیه مردم همان استان منتسب به بزرگ‌نمایی بوده و چند جا، بلوف‌هایش توسط اطلاعاتی که دوستان آن شخص توسط اینترنت ایرانسل کسب می‌کنند، لو می‌رود.
 
متأسفانه این تبیلغ بارها و در مواقع پر مخاطب آنتن‌های رسانه‌ی ملی، پخش شده و ذهنیت موجود در جک‌های سخیف و تحقیر کننده‌ی مردم آن استان را تداعی می‌کند. هرچند از اپراتور ایرانسل توقع می‌رود که به علت اصالت خارجی‌اش، به کشور پذیرای خویش که اجازه‌ی چنین سرمایه‌گذاری و کسب سودی را داده احترام مضاعفی بگذارد، اما این توقع از رسانه‌ی ملی خیلی بیشتر است.
 
مطمئناً برای پخش هر ثانیه برنامه،آگهی تبلیغاتی و یا هر چیز دیگری از آنتن‌های صدا و سیما، ناظرانی وجود دارند که کیفیت و محتوای اثر را بررسی می‌کنند. حال جای سوال وجود دارد که این ناظران محترم، چگونه متوجه این مسئله نشده‌اند؟ اگر متوجه شده و خود را به خواب غفلت زده‌اند که تکلیف معلوم است. این مدیران رسانه‌ی ملی هستند که باید با آنها برخورد کنند. اما اگر متوجه نشده‌اند، اصل ناظر بودن‌شان زیر سوال می‌رود. چون باید دید ایشان طبق چه صلاحیت‌هایی به این جایگاه رسیده‌اند که متوجه توهین‌هایی از این دست نمی‌شوند.
 
امیدواریم مدیران رسانه‌ی ملی و اپراتور ایرانسل در اسرع وقت از پخش مجدد این آگهی تبلیغاتی جلوگیری کرده و بخاطر اشتباه‌شان، از همه‌ی مردم ایران معذرت خواهی کنند. به علاوه این انتظار از رسانه‌ی ملی می‌رود که با عوامل ساخت و پخش این آگهی برخورد کرده و از همه مهمتر، وسواس بیشتری به خرج دهند تا دیگر چنین مسائلی رخ ندهد. بخصوص در سریال‌هایی که قرار است در عید نوروز پخش شود. زیرا شنیده‌ها حاکی از آن است که در نوروز 92، قسمتی از بار تزریق نشاط به خانواده‌ها بر دوش تمسخر لهجه‌هاست.


اولین دیدگاه را شما بگذارید موبایل ، اپل ، اندروید ، جالب ، ایرانسل ، شارژ ، توهین ، تبلیفات ، تبلیغات ، عید نوروز ،

  

بلوتوث در سیستم عامل مک!

از دست ندید این مطلب رو مخصوصا اپل دارها

اپل را همه می شناسند . شرکتی قدرتمند که محصولاتی فوق العاده طراحی می کند . برخی افراد به شدت طرفدار آن می شوند و برخی دیگر از محصولات آن به شدت دوری می کنند . اما باید قبول کرد که اپل یکی از بزرگان دنیای تکنولوژی است و شکی در آن نیست .

11620

اگر طرفدار اپل باشید ، حتما سیستم عامل این شرکت که با نام MAC OS X عرضه می شود را نیز می شناسید . این سیستم عامل هم یکی دیگر از محصولات خوب این شرکت است که مانند سیستم عامل مخصوص موبایل اش تنها و تنها روی دستگاه های ساخت همین شرکت نصب می شوند که البته با برخی ترفندها و هک ها می توان آن را روی پی سی نیز نصب کرد .

حالا از این بحث ها بگذریم . اگر تا به حال خواسته باشید که دستگاه های خود مثل آیپد و یا آیفون را با استفاده از بلوتوث به سیستم عامل مک متصل کنید ، متوجه شده اید که چه کار خسته کننده ای است . حتی اگر در اتصال دستگاه ها به مک مشکلی نداشته باشید ، حتما دیده اید که بعد از اتصال آن ها با یک پنجره پر از گزینه های مختلف به منظور مدیریت دستگاه ها روبرو خواهید شد .

21230

اضافه کردن یک دستگاه بلوتوث به مک

برای اضافه کردن یک دستگاه از طریق بلوتوث به مک باید ابتدا اطمینان حاصل کنید که بلوتوث در تنظیمات مک روشن باشد . پس به قسمت System Preference رفته و در بخش Bluetooth و مطمئن شوید که گزینه On فعال است . در قسمت پایین همین پنجره نیز چک کنید که گزینه Show Bluetooth in Menu Bar فعال باشد . در واقع این گزینه یک میانبر بلوتوث در نوار منوی مک ایجاد می کند که باعث دسترسی سریع تر شما به بخش بلوتوث خواهد شد .

 3426

ادامه مطلب...

اولین دیدگاه را شما بگذارید اپل ، ایفون ، ایپد ، آموزش ، بلوتوث ، آموزش فعال کردن ، آموزش بلوتوث اپل ، بلوتوث اپل ، مک ، سیستم عامل مک ، مک بوک ، ایپاد ،

  

دستور العمل جدید محاسبه نرخ اینترنت و ADSL برمبنای دانلود از 22 بهمن!!

«از این پس سرویس ADSL شامل یک هزینه نگهداری ماهانه است و مشترک بسته به ترافیک استفاده شده هزینه می‌پردازد.» این خبری بود که روز گذشته از سوی حسن رضوانی، معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، اعلام شد.

 به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از فارس، به گفته برخی شرکت‌های ندا (شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت پرسرعت) ‌این خبر اتفاق جدیدی نیست و براساس مصوبه شماره 152 سازمان تنظیم مقررات این شیوه قیمت‌گذاری از چند ماه پیش در حال اجرا است، اما حسن رضوانی از اجرای دستورالعمل جدید ADSL از هفته آینده و پس از 22 بهمن‌ماه خبر داده است.

به گفته مسوولان سازمان تنظیم مقررات شیوه جدید تعرفه‌گذاری در بخش اینترنت پرسرعت برای شفاف سازی در بازار اینترنت کشور و جلوگیری از دامپینگ در این بازار اتفاق خواهد افتاد. هدفی که به باور برخی شرکت‌های ندا به دلیل نداشتن ضمانت اجرایی برای انجام آن با ابهاماتی همراه است.

n00009560-b

راهی برای افزایش نظارت!

تیر ماه سال جاری بود که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از بررسی روی طرحی خبر داد که براساس آن نرخ اینترنت کاربران به ازای حجم دانلود دریافتی محاسبه شود و فروش حجمی اینترنت از سوی شرکت‌های اینترنتی به ازای هر گیگابایت دانلود، نرخ مشخصی داشته باشد.

مسوولان سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، در آن زمان با بیان اینکه این نرخ‌های جدید اینترنت حداکثر تا دوماه آینده اعلام می‌شود، تصویب این تعرفه‌ها را با هدف امکان نظارت بر فروش حجمی اینترنت عنوان کرده بودند.
حسن رضوانی، تفاوت این مصوبه را با مصوبه تعرفه‌های فعلی اینترنت مربوط به فروش حجم دانلود از سوی شرکت‌های اینترنتی برشمرده و اعلام می‌کند که تاکنون فروش حجمی اینترنت قیمت و تعرفه قانونی مشخصی نداشت، اما با این مصوبه در فروش حجمی اینترنت وحدت رویه ایجاد شده و کاربر به راحتی می‌تواند محاسبه کند که چه مقدار اینترنت مصرف کرده و چه مبلغی را باید بپردازد.

وی با بیان اینکه تاکنون شرکت‌های اینترنتی برای فروش اینترنت سقف حجم دانلود اعلام می‌کردند، می‌افزاید: «برای مثال کاربر به ناچار باید اینترنت با دانلود 4 یا 5 گیگابایت بر ثانیه را برای یک ماه خریداری می‌کرد، اما در مصوبه جدید کاربر این اختیار را دارد که حجم دانلود را به ازای مصرف ماهانه و سالانه خود انتخاب کند و تنها بابت همان مصرفی که دارد هزینه اش را پرداخت کند.»

دستورالعمل جدیدی که کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات برای ارائه سرویس‌های ADSL تصویب کرده شامل یک هزینه ماهانه به عنوان هزینه نگهداری است و پس از آن مشترک به هر میزان که ترافیک استفاده کند، هزینه می‌پردازد.

همچنین در این دستورالعمل برای نخستین بار به عنوان راه‌حلی برای جلوگیری از دامپینگ در بازار، براساس این مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات برای کسری از گیگابایت، تعرفه به صورت خطی محاسبه می‌شود و برای حفظ شرایط رقابتی، کف تعرفه 60 درصد سقف تعرفه در هر سطح تعیین خواهد شد. همچنین در صورت درخواست مشترکان، ارائه‌کننده خدمات موظف به ارائه خدمات در تمامی سطوح جدول شماره یک هستند.

تعرفه‌های تعیین شده برای حجم ترافیک دریافتی است و با توجه به ماهیت ارائه‌کننده خدمات موظف است در محاسبه ترافیک، ADSL نامتقارن خدمات مشترکان برای مجموع دریافت و ارسال به میزان بیست و پنج درصد حجم ترافیک اضافی برای مشترکان لحاظ کند.

حداکثر ضریب تسهیم خط 1 به 8 تعیین می‌شود و ارائه‌کننده خدمات باید یک هشتم حداقل نرخ بیت خط – سرعت- را برای مشترکان خود تضمین کند. براساس این مصوبه سقف تعرفه خدمات برای ضرایب تسهیم کمتر از 1 به 8 نیز به میزان تعیین شده در این مصوبه خواهد بود.

همچنین ارائه‌کنندگان خدمات موظف به انجام تعهدات تا پایان قرارداد براساس قراردادهای موجود خود با مشترکان خواهند بود و تغییر قراردادهای موجود مشترکان نیز براساس تعرفه‌های جدید اجباری نبوده و تنها در صورت تمایل مشترکان، ارائه‌کننده خدمات می‌تواند قراردادهای موجود خود را به روز رسانی کند.

ارائه‌کننده خدمات باید در بسته‌های تعرفه‌ای خود نرخ بیت (سرعت) و مدت زمان ارائه خدمات را به صورت شفاف به متقاضیان ارائه و در قرارداد مشترکان لحاظ کند. در صورت اتمام حجم خریداری شده و عدم اقدام مشترک برای خرید حجم اضافی، ارائه‌کننده خدمت باید اتصال مشترک را تا پایان زمان قرار داد حفظ کند، مگر اینکه در قرارداد به نحو دیگری با مشترک به توافق رسیده باشد.

ارائه کنندگان این سرویس موظفند تعرفه خدمات را به نحو مناسب و به طور شفاف و رایگان به مشترکان اطلاع رسانی کنند و می‌توانند با اطلاع و تایید سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، بسته‌های تشویقی مختلف را به مشترکان خود ارائه کنند.

 25-02

نبود ضمانت اجرایی برای اجرای مصوبه

در حالی که مسوولان سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات معتقدند اجرای این مصوبه راه حلی است برای جلو‌گیری از دامپینگ و شفاف سازی بازار اینترنت کشور اما برخی از فعالان بازار اینترنت پرسرعت اعلام می‌کنند که شاید در حال حاضر این مصوبه رگولاتوری یک قدم مثبت جهت شفاف‌سازی این بازار باشد، اما به دلیل نداشتن ضمانت اجرایی و نبود راه‌های کنترلی برای اجرای آن چندان نمی‌توان به نتیجه رسیدن این مصوبه خوش‌بین بود.

محمدرضا کریمی، مدیرعامل شرکت پیشگامان توسعه ارتباطات می‌گوید: «محاسبه سرویس اینترنت پرسرعت براساس حجم دانلود روشی است که همه اپراتورهای اینترنتی در دنیا از آن استفاده می‌کنند و پیاده‌سازی این روش نیز در کشور می‌تواند به شفاف سازی و رقابتی شدن بازار کمک کند، اما مشکلی که وجود دارد این است که تعرفه‌های روش جدید در زمانی تصویب شده است که بازار با نوسانات شدید بازار ارز یا افزایش قیمت پهنای باند مواجه نبوده است.»

کریمی تایید می‌کند که تعرفه‌های انتخاب شده باید با توجه به تغییر شرایط بازار اقتصادی مورد بازنگری قرار بگیرد در غیر این صورت چندان به نفع شرکت‌های اینترنتی فعال در بازار نیست که دست به اجرای این مصوبه بزنند.

در همین زمینه مسوول یکی از شرکت‌های ندا در خصوص تغییر محاسبه سرویس اینترنت پر سرعت براساس حجم دانلود می‌گوید: «در حال حاضر با اجرای این مصوبه تغییر خاصی اتفاق نخواهد افتاد و تنها شاهد شفاف سازی و به روز شدن قیمت‌ها خواهیم بود که البته به دلیل نبودن نظارت و اهرم اجرایی این مصوبه چندان به نظر نمی‌رسد که بازار با شفاف‌سازی روبه‌رو شود؛ چرا که در حال حاضر به دلیل نبود اهرم فشار روی شرکت مخابرات این شرکت می‌تواند این مصوبه را رعایت نکند.» به باور وی ورود سازمان تنظیم مقررات به ریزترین فعالیت‌های این بازار تنها باعث به هم ریختگی و چند دستگی قیمت در این بازار خواهد شد.

اما رضوانی در واکنش به انتقادهای مطرح شده به این مصوبه می‌گوید: «ورود سازمان به تغییر تعرفه در بخش اینترنت پرسرعت تنها به دلیل احقاق حقوق مشترکان در این بازار است.» اما برخی انتقادها در خصوص نبود راه‌های کنترل و نظارت هم درست است که آن هم به بخش سیستم محاسباتی شرکت‌های فعال در این بخش باز می‌گردد در واقع اجرای این دستورالعمل نیاز به فراهم کردن مقدمات و ایجاد تغییراتی در سیستم صورت‌ حساب‌گیری شرکت‌های خدمات‌دهنده داشت.» وی تاکید می‌کند که در حال حاضر برخی شرکت‌های خصوصی مشکلی در ایجاد این تغییرات نداشتند و هم‌اکنون آماده اجرای دستورالعمل جدید ADSL هستند.

همچنین شرکت مخابرات نیز مقدمات اجرای دستورالعمل جدید را فراهم کرده اما در 6 استان سیستم هنوز آماده نشده و نمی‌توانند سرویس را حجمی محاسبه کنند. به همین دلیل نیز ما به شرکت‌های مخابراتی این اولتیماتوم را داده‌ایم که اگر سیستم محاسباتی خود را تغییر ندهند به مردم اعلام خواهیم کرد که از شرکت‌های مخابراتی این استان‌ها سرویس اینترنت دریافت نکنند.

کاهش یا افزایش قیمت؟

تاکنون طرح‌های گوناگونی برای کاهش قیمت اینترنت از سوی نهادهایی همچون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، زیرساخت و دیگر بخش‌های مرتبط، مطرح شده که برخی از این کاهش قیمت اجرا و برخی دیگر نیز در انتظار به اجرا در آمدن است. اما آنچه جالب به نظر می‌رسد این است که هیچ کدام از این برنامه‌ها در نهایت باعث کاهش قیمت سرویس اینترنتی کاربران نهایی نشده است، اما مسوولان سازمان تنظیم مقررات این وعده را می‌دهند که اجرای مصوبه در نهایت به نفع کاربران چه از نظر قیمت و چه از نظر کیفیت خواهد بود.

کریمی در پاسخ به این سوال که آیا اجرای مصوبه 152 سازمان تنظیم مقررات باعث کاهش هزینه سرویس اینترنت پرسرعت کاربران نهایی می‌شود یا خیر می‌گوید: «‌از آنجا که برای اجرای این تعرفه یک کف و یک سقف مشخص شده است این امکان وجود دارد که در نهایت سرویس اینترنت کاربران با افزایش قیمت مواجه شود. از طرف دیگر این افزایش قیمت برای افرادی که کارهای دانلودی بیشتری انجام می‌دهند محسوس‌تر خواهد بود.»

در مقابل این اظهارنظر رضوانی اعلام می‌کند که شاید در نگاه اول این مصوبه تغییر محسوسی برای نرخ اینترنت کاربران به همراه نداشته باشد، اما با توجه به رقابت شرکت‌ها و سقف‌های تعرفه ای برای حجم دانلود، در نهایت این قیمت‌ها به نفع کاربر نهایی خواهد بود. وی تاکید می‌کند: ممکن است در اجرای این مصوبه مشکلاتی وجود داشته باشد اما بهتر است اجازه دهیم این مصوبه به اجرا در بیاید و بعد شروع به انتقاد در خصوص آن کنیم.


اولین دیدگاه را شما بگذارید تبلت ، نوت بوک ، موبایل ، اینترنت ، قیمت ، ای دی اس ال ، ADSL ، تعرفه ، محاسبه جدید ، 22 بهمن ،

  

گوگل پلاس دومین شبکه اجتماعی بزرگ جهان!

سال گذشته افراد زیادی، سرویس اجتماعی گوگل پلاس را شهر مجازی ارواح می‌نامیدند. اما اکنون اوضاع متفاوت است و براساس گزارش گلوبال وب ایندکس، سرویس گوگل پلاس با 343 میلیون کاربر فعال، دومین شبکه اجتماعی بزرگ جهان به حساب می‌آید و شاید بتوان گفت تعداد ارواح در این شهر مجازی افزایش یافته است.

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از فارنت، بنابر آمار منتشر شده فیس‌بوک همچنان با اختلاف زیادی، درصدر بزرگترین شبکه‌های اجتماعی قرار دارد و این شبکه اجتماعی، قریب به 700 میلیون کاربر فعال دارد.

Google-Plus-2

منظور از کاربران فعال هم افرادی هستند که درطول ماه گذشته از خدمات این سایت‌ها استفاده کرده‌اند. هرسه شبکه اجتماعی بزرگ یعنی فیس‌بوک، گوگل پلاس و توییتر شاهد افزایش تعداد کاربران بوده‌اند.

این گزارش که برمبنای اطلاعات جمع‌آوری شده درسه ماهه پایانی سال 2012 است، کوچ کاربران از شبکه‌های اجتماعی محلی و منطقه‌ای به شبکه‌های اجتماعی جهانی را نشان می‌دهد.

سریعترین رشد شبکه در سال 2012 در زمینه “استفاده فعال” هم مربوط به توییتر است که 40 درصد رشد را شاهد بوده و در 31 منطقه مورد بررسی (تقریبا 90 درصد از جمعیت اینترنت جهانی) تعداد کاربران فعال به 228 میلیون نفر رسیده است.

بنابر این گزارش 21 درصد جمعیت جهانی اینترنت در بازه زمانی یک ماهه از توییتر استفاده می‌کنند. این مقدار برای یوتیوب 21 درصد، برای گوگل پلاس 25 درصد و برای فیس‌بوک 51 درصد است.

حتی با این میزان رشد کاربران توییتر، گوگل پلاس که در ابتدا برخی آن را شکستی دیگر برای گوگل تلقی می‌کردند اکنون توانسته است با 27 درصد رشد، آمار 343 میلیون کاربر را برای خود ثبت کند و در مکان دوم لیست قرارگیرد.

نکته جالب اینکه یوتیوب (که قبلا جزو شبکه‌های اجتماعی محسوب نمی‌شد) در مکان سوم قرار گرفته است. این مساله به نوعی شانس بهبود سرویس‌های دیگر گوگل که در ارتباط مداوم با گوگل پلاس هستند را نیز نشان می‌دهد.


اولین دیدگاه را شما بگذارید تبلت ، لپ تاپ ، نوت بوک ، موبایل ، گوگل ، اینترنت ، خبر ، شبکه اجتماعی ،

  

حتما شما هم درباره سعادتی که به مردم شهر کوچک کانزاس سیتی روی آورده است، چیزهایی شنیده‌اید(+،+). گوگل در سال 2010 اعلام کرد که دسترسی به اینترنتی با سرعت 1000 مگابیت بر ثانیه (بله 1 گیگابیتی) را از طریق فیبر نوری و با قیمتی اندک در اختیار مردم این شهر قرار خواهد داد. این سرعت 10 برابر سرعت کنونی اتصا‌های اینترنتی معمول در آمریکا است و تقریبا سه برابر از اتصال 300 مگابیتی ورایزون با نام FiOS سریع‌تر است.

fiber-optic

البته گوگل پیش از این نیز تاکید کرده بود که به هیچ عنوان قصد ندارد کسب‌وکارش را به حوزه ISPها هم بکشاند، بلکه هدفش تشویق سایر فراهم‌کنندگان خدمات اتصال به اینترنت است تا آن‌ها هم سرعت‌های‌شان را بالاتر ببرند. اما اگرچه از راه‌اندازی این سرویس در کانزاس سیتی مدتی می‌گذرد، اما سایر ISPها عکس‌العمل چندانی نشان نداه‌اند. حتی ورایزون توسعه FiOS را برای مدت نامعلومی متوقف کرده است. در حال حاضر نهایت سرعت اتصال‌های کاربران خانگی چیزی مانند کابل‌های Xfinity با سرعت 305 مگابیت است که با قیمت 299?95 دلار عرضه می‌شود.

ادامه مطلب...

اولین دیدگاه را شما بگذارید اینترنت ،

  

کمپانی فرانسوی Infogrames که سهامدار اصلی آتاری بود، در سال 2008 با مبلغ 11 میلیون دلار این شرکت امریکایی را به طور کامل به تملک خود در آورد تا با حفظ تیم مدیریتی قبل، آن را به شرکتی سود آور تبدیل کند. 

اعلام ورشکستگی آتاری

اما حالا آتاری که یکی از نام های اصیل در دنیای بازی های کامپیوتری به شمار می رود و خیلی از ما با آن خاطراتی قدیمی داریم، در نیویورک اعلام ورشکستگی می کند تا کسب و کار بخش امریکای خود را جدای از شرکت مادر در فرانسه (یعنی Atari SA که قبلاً Infogrames نام داشت) اداره نماید. هدف ادامه حیات با تمرکز بر دنیای دیجیتال و بازی های موبایل است. 

آتاری امریکا در واقع می خواهد تمام دارایی های خود شامل لوگوهای متعلق به این برند و حق امتیاز بازی های معروفی مثل Pong ،Asteroids ،Missile Command و Tempest را به فروش بگذارد و همزمان در صدد دریافت 5.25 میلیون دلار کمک مالی برای اداره امور جاری خود با حداقل مشکل است. 

کسب و کار آتاری در دوران جدید به حوزه دیجیتال وارد شد و با دوری گزیدن از مدل بازی های سنتی، روی به توسعه بازی های خود برای پلتفرم های موبایل و ارائه حق لیسانس های مختلف آورد. این تغییرات با فراهم کردن درآمد از طریق دانلودها و تبلیغات، Atari Inc امریکا را تبدیل کرد به موتور رشد Atari S.A فرانسه. ولی حالا قرار است که با اعلام ورشکستگی آتاری در امریکا، چرخه تأمین مالی این دو از هم جدا شود و آتاری امریکا بدون وابستگی به آتاری فرانسه به کارش ادامه دهد. 

منبع : نارنجی


اولین دیدگاه را شما بگذارید تبلت ، موبایل ، بازی ،

  

گوگل موتور جست و جو گر است یا ماشین پولسازی!!؟؟

گوگل مدت‌هاست با تحولات بزرگ و پیاپی و با سرمایه‌گذاری‌های متعدد به غولی واقعی در دنیای سایبر بدل شده است. شبکه‌ اجتماعی گوگل پلاس و خدمات جدید این شرکت نشان می‌دهد مدیران شرکت به دنبال افق‌های نوین هستند.

گوگل در دهه اول فعالیت خود شرکتی خلاق بود که خدمات نواورانه را به کاربران ارائه می‌داد. آنها به این می‌اندیشیدند که محصولی که عرضه می‌دارند چه چیزی باید به کاربر ارائه کند. البته تمام پروژه های این شرکت موفق نبودند اما پروژه‌هایی چون جی‌میل به شرکت اجازه دادند وارد بازارهای جدید شده و نمای شفافی از اهداف خود ارائه کند.

اگر به استراتژی شرکت در سال‌های اخیر دقت کنیم می‌بینیم آنها با خرید شرکت‌های مختلف و ارائه خدمات متنوع قصد داشته‌اند به یک غول سایبری با قلمرویی وسیع تبدیل شوند که به این هدف هم رسیدند. حالا آنها به میزان درآمدی فکر می‌کنند که سالانه به دست می‌آورند و این نشانه رشد اقتصادی روند کاری گوگل است.

google-plus-quiere-seguir-creciendo-ahora-dejara-usar-seudonimos

گوگل پلاس برای گردآوری داده‌ها:

ادامه مطلب...

اولین دیدگاه را شما بگذارید موبایل ، کروم ، گوگل ، پول ، پولشویی ،

  

مشخصات مدیر وبلاگ

ویرایش

دسته بندی موضوعی

تبلت ، موبایل ، نوت بوک ، لپ تاپ ، جدید ، اپل ، اندروید ، آموزش ، تکنولوژی ، ویندوز ، جالب ، اموزش ، گجت ، گوشی ، ایپد ، ویندوز8 ، ال جی ، ارزان ، ایپاد ، سیستم عامل ، اختراع ، گوگل ، ویندوز7 ، قیمت ، اولترابوک ، ایسوس ، ایفون ، برنامه ، سونی ، دانلود ، اینترنت ، بازی ، ای او اس ، فناوری ، لمسی ، هوشمند ، مایکروسافت ، موزیلا ، مک بوک ، نوکیا ، اپلیکیشن ، اچ پی ، خلاقیت ، سه بعدی ، زیبا ، سرفیس ، خودرو ، رایانه ، تلویزیون ، توشیبا ، اسمارت فون ، آندروید ، ابتکار ، iOS ، Hp ، امنیت ، ایفون5 ، کروم ، مرورگر ، فلش ، گوشی هوشمند ، طراحی ، فایرفاکس ، ویندوز 8 ، کامپیوتر ، عینک ، عینک گوگل ، شبکه اجتماعی ، ضد زلزله ، عکس ، شارژ ، شارژر ، شغل ، گران ، گیگابایت ، ماکروسافت ، نگهداری ، فروش ، نوآوری ، کروم بوک ، ایمیل ، باحال ، اینترنت چمدانی ، ای فون ، ال سی دی ، افزایش سرعت ، آب ، 3دی ، 8 ، آموزش نرم افزار... ، پیشرفته ، تکنولوژی جدید ، خبر داغ ، پیامک ، ترفند ، بهترین ، رایگان ، دوربین ، دانشگاه ، تهران ، راهنمایی ، ژاپن ، زلزله ، سامسونگ ، سبک ، سرعت ، سرعت تایپ ، سرعت خوب ، سرعت رایانه ، سوازندن هوا به جای... ، سوخت ، سیستم عامل مک ، سیستم عامل کروم ، سونی 3 بعدی ، سونی اکسپریا ، سونی سه بعدی ، سی دی ، سیاره ، سید علی خامنه ای ، سیستم ، سای ، زن ، ژن ، سالم ماندن ، سرفیس پرو ، سرقت موبایل ، سرویس دهندگان... ، سرویس های گوگل ، سریع ، سریع کردن سیستم ، سریعتر ، دانشمند ، دوسیم کارت نوکیا ، دی دی او اس ، دیسک ، راحتی ، راه جدید ، راه کار ها ، رم ، رم مموری ، رمز ، روبات ، روتختی ، ریز باتری ، خودکار ، خوش دست ، دات ای ار ، دامنه ، دانش آموز ، دانشجو ، خنده دار ، خوب ، جانم فدای رهبر ، جاوا ، دانلود بازی جدید... ، در آمد عالی ، در حال رانندگی ، درآمد ، درآمد زیاد ، دراپ باکس ، درامد ، درایور ، دل ، دوچرخه جدید ، بوئینگ ، بیماری ، بیماری قلبی ، پارس آنلاین ، پدفون ، پدفون2 ، پر درآمدترین ، پر فروش ، پر قدرت ، پر کاربرد ، پردرآمد ، پره ، پروژکتور ، پرینتر فوری ، پزشکی ، پسورد ، پشه ، پنکه ، پوست ، پول ، پولشویی ، پی دی اف خوان ، ترفند های ویندوز ، ترک برخی عادات غلط ، تسکبار ، تصویر ، تصویری ، تعرفه ، تغییر فرمت فلش ، تغییرات ، تفاوت های ای کیو و... ، تلسکوپ ، تلفن همراه ، پیشبینی بیماری قلبی ، اینترنت پر سرعت ، تبلت خوب ، تبلیغات ، تبلیفات ، تخت خواب ، تخم مرغ ، خرید ، خرید لپ تاپ ، خرید نوت بوک ، خلاف ، جارو برقی هوشمند ، تکنولوژی ان اف سی ، تم ، تم رهبر معظم انقلاب ، تولید آب ، توهین ، توییتر ، جذاب ، جرایم رایانه ای ، جستجو ، جستجو گر ، جستجوگر ، جلوگیری ، جلوگیری از خرابی ، جلوگیری از سرقت... ، جیبی ، جیمیل ، چاپ سه بعدی ، چاپگر ال جی ، چارم ، چوب ، حافظه ، حتما بخونید ، حذف ، حذف درایور ، حرفه ای ، حفاظت از اسمارت فون ، حلقه ازدواج ، حمام ، حمام شیخ بهایی ، حمله اینترنتی ، خارق العاده ، خبر ، آموزش وبلاگ نویسی ، آموزش کار با نرم... ، آموزش کامل رایت سی... ، آموزش کم کردن حجم... ، آموزشی ، آموزش افزایش سرعت... ، آموزش بلوتوث اپل ، آموزش خرید لپ تاپ ، آموزش رایانه ، آموزش فارسی کردن... ، آموزش فعال کردن ، اپتیموس ، اپتیموس جی پرو ، اپدیت سالیانه ، اپرا ، اپسون ، آیپد ، آیفون 5 ، اپل جدید ، اشا310 ، اصطلاح ، اضافه کردن تب در... ، اطلاعات ، اختراعات جدید ، ادوبی ، اروپا ، ارور ، اچ تی سی ، احتمال ، احمق ، اپلیکیشن کالری غذا ، اجاق گاز شارژر... ، اجرای خودکار ، ADSL ، apple ، CS2 ، DDoS ، DELL ، Dropbox ، e ، EQ ، game ، ... ، 1 اتفاق ، 1 تجربه ، 1 ترابایت ، 128 کیلوبایت ، 1مگابایت ، 2 تکه ، 2012 ، 22 بهمن ، 256کیلوبایت ، 310 ، 3D ، 512کیلوبایت ، 6 سو ، 7 ، آشا ، HTC ،
ویرایش

لوگوی دوستان


ویرایش

طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ